Wil je mijn Valentijn zijn?

Leestijd: 2 minuten

Deel bericht op:

Verleid en houd vast

Met je merk inspelen op actualiteiten is belangrijk bij het creëren van interactie op je sociale kanalen. Zo ook Valentijnsdag! Op 14 februari doen bedrijven en merken extra moeite om hun klant de ‘liefde te verklaren’ via hun social media inhakers of Valentijnsacties. Verbind mensen met je merk en werk aan de ‘sociale’ relatie met je klant. Heb jij al gedacht aan een actie voor Valentijn?

Inhakers op Valentijn
In 2014 waren er uiteraard ook diverse Valentijns inhakers op de sociale media. Een leuk bericht plaatsen is niet moeilijk maar het moet wel kloppen. Naast een beetje creativiteit is er vooral een goede match tussen je bedrijf, organisatie of merk met het inhaakmoment nodig om een geslaagde inhaker te maken. Hieronder een aantal leuke voorbeelden van vorig jaar ter inspiratie:

Inhaker Valentijn - Heineken  Inhaker Valentijn - MCDonalds
Inhaker Valentijn - HEMA   Inhaker Valentijn - La Joie des Fleurs
Valentijn en social media
Ben jij nog aan het nadenken wat je zou moeten doen met Valentijn? Naast inhakers zijn er uiteraard ook vele andere mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan een speciale Valentijnsactie. Plaats een romantisch item in de aanbieding. Heb je die niet voor handen? Wat dan te denken van een korting bij twee (koppel) bestellingen? Een cadeau weggeven is natuurlijk ook een mogelijkheid. Bedenk een liefdevolle gadget (die interessant is voor je doelgroep) die ze kunnen winnen, in ruil voor bijvoorbeeld een e-mailadres. Een relatiegeschenk voor je klant of het begin van een relatie met potentiële nieuwe klanten. Ga aan de slag en verover het hart van je klant!


Nooit meer een inhaakmoment missen?

Break Out Marketing verstuurd binnenkort via haar Social Media Break (nieuwsbrief) een handige tool voor jou; de inhaakkalender!
Met deze kalender heb je een handig overzicht van alle belangrijke data waarop je kunt inspelen.

KLIK HIER en meld je aan voor de Social Media Break en ontvang ook de inhaakkalender.

Reacties

Reacties