Website / Webshop

Een eigen website is een eerste en belangrijke stap online. Voor de meeste bedrijven is de website een onmisbaar onderdeel geworden van de marketing mix. Een beschrijving van je bedrijf, nieuws delen of nieuwe producten aankondigen het is de normaalste zaak van de wereld dit op je website te doen. Natuurlijk is niet iedere website geschikt, daarom bouwen wij in samenwerking met onze partners graag een website die aan alle eisen voldoet en helemaal van deze tijd is.

Zo wordt de website gebouwd aan de hand van een responsive webdesign wat voor een optimale web-ervaring van je pc tot smartphone zorgt. Daarnaast wordt rekening gehouden met Search Engine Optimization waardoor de vindbaarheid van de website zo optimaal mogelijk is.

Webshop

Is er al een goede website maar wil je graag producten online gaan verkopen, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. In samenwerking met onze partners kijken we graag welke webshop het beste bij het bedrijf past. Daarnaast kijken we graag mee met het marketingproces rondom en de logistieke afhandeling van de webshop.