Social Media Training

Als ondernemer wil je op de hoogte blijven van laatste trends en ontwikkelingen. Wij verzorgen meerdere keren per jaar diverse social media trainingen om je bij te laten spijkeren. Deze trainingen kunnen gericht zijn op het gebruik van social media maar ook op het monitoren en beheren van de diverse kanalen.

Daarnaast verzorgen we Social Media trainingen op maat. Deze trainingen worden volledig op de organisatie afgestemd, de inhoud zal in samenspraak worden vastgesteld. Denk hierbij aan training voor medewerkers over hoe actief te zijn op social media namens de organisatie, hoe om te gaan met opmerkingen, vragen en reacties (webcare) of hoe de aanwezigheid van de organisatie op social media maximaal te benutten.

Eerder verzorgden we al trainingen over:

  • Waarom zou ik social media zakelijk moeten inzetten?
  • Hoe zet ik Twitter professioneel in voor mijn bedrijf?
  • Hoe zet ik Facebook professioneel in voor mijn bedrijf?
  • Hoe zet ik LinkedIn professioneel in voor mijn bedrijf?
  • Hoe zet ik Google+ professioneel in voor mijn bedrijf?

Laatste trends en ontwikkelingen op het internet.

Benieuwd welke trainingen binnenkort op het programma staan? Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op.