Roel Derksen

Even voorstellen: Roel Derksen

Tijdens mijn studie commerciële economie (SPECO: Sport, economie & communicatie) is mijn interesse in online marketing ontstaan. Mijn eerste stage was bij PauwR internetmarketing, waar ik na mijn stage als online marketeer ben blijven hangen. In eerste instantie parttime naast mijn studie. Na de SPECO heb ik nog de master Marketing Management gevolgd aan Tilburg University. Die studie heb ik ook succesvol afgerond, waardoor ik nu MSc. in Marketing Management ben.

In de loop der jaren heb ik steeds meer interesse gekregen in Social Media. Daarom ben ik ook blij dat de kans zich voordeed om samen met Marco en Luud te starten met Break Out Marketing, ons eigen online marketing bedrijf met een focus op Social Media. Bij PauwR ligt de focus op online advertising, waarbij ik me voornamelijk bezig houd met Google AdWords en Social advertising op met name Facebook, Twitter en LinkedIn. Dit sluit dan ook naadloos aan op onze werkzaamheden bij Break Out Marketing, waarbij we ons voornamelijk richten op online en social strategie, opzet, beheer en training.

Buiten mijn werk ben ik Eindhovenaar, sportliefhebber, voetbalfan, voetballer en vrijwilliger bij jeugdvereniging Jong Nederland De Fakkel. Meer weten? Maak een afspraak of volg me online: