Lastig om de naam van je Facebookpagina te wijzigen? Nu niet meer!

1 minuten leestijd

Deel bericht op:

Heb jij ooit geprobeerd om je paginanaam te wijzigen op Facebook, dan heb je vast last gehad van een aantal frustraties. Zo was het niet mogelijk je naam te wijzigen op je Facebookpagina wanneer je meer dan 200 likes had en de naam mocht niet te veel verschillen van de huidige. Echter heeft Facebook deze functie nu aangepast en is het allemaal veel makkelijker geworden.

Eenvoudig zelf de naam van je Facebookpagina aanpassen

Om je paginanaam op Facebook aan te kunnen passen moet je beheerder zijn van de desbetreffende pagina. Weet je niet zeker of jij beheerder bent van de pagina? Ga dan naar de Facebookpagina, klik op instellingen en vervolgens in de linkerkolom op Paginarollen. Hier kun je je rol onder je naam zien staan.

Wanneer je zeker weet dat je beheerder bent van de pagina ga je naar de pagina-informatie van je Facebookpagina. Plaats dan de cursor boven de naam en klik op de tekst ‘bewerken’ die verschijnt.

Je kunt nu de naam van je pagina bewerken. Nadat je op ‘wijzigingen opslaan’  klikt wordt je verzoek om de naam te wijzigen verstuurd naar Facebook. Na goedkeuring wordt deze gewijzigd. Maar let op! Het kan zijn dat dit nog enkele dagen duurt voordat het zichtbaar is.

Wanneer je verzoek niet wordt goedgekeurd kan het zijn dat de nieuwe naam voor je Facebookpagina in strijd is met de richtlijnen.

 

 

Reacties

Reacties