Marketing concepten

Marketing conceptenInternet is een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Negen op de tien Nederlanders beschikt thuis over een computer met internetverbinding en gemiddeld zijn we in onze vrije tijd bijna twee uur per dag online. Bovendien beschikt bijna iedereen voortaan over een mobiel apparaat met wi-fi of internetverbinding, waardoor mensen 24/7 online te bereiken zijn.

Ondanks deze cijfers zijn er op het gebied van online vindbaarheid en bereikbaarheid voor veel organisaties nog een aantal stappen te zetten. Het aandeel van online in marketing campagnes en budgetten is vaak nog (te) beperkt, maar groeit snel en zal de komende jaren alleen maar verder toenemen.

Voor onze klanten ontwikkelen wij in overleg complete marketing concepten op maat. Door duidelijke doelstellingen, doelgroepen en de diverse kanalen te bepalen leveren wij een uitvoerbaar en cross-mediaal plan af waarmee ieder bedrijf direct aan de slag kan. Een plan waarin online en social media het aandeel krijgen wat ze verdienen!