Accountancy Online Marketing

Online Marketing voor accountancy

De accountancywereld is aan het digitaliseren. Want achter uw (potentiële) klanten zitten ook gewoon mensen, die steeds meer tijd aan online media besteden. Dus om uw doelgroep te bereiken moet uw kantoor de juiste stappen op het gebied van online marketing zetten. Bereik die doelgroep online op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste boodschap!

Break Out Marketing is de online marketing specialist voor de accountancy markt, die uw accountantskantoor ondersteund online de juiste stappen te zetten.

  • Online als onderdeel van uw strategie
  • Online uw doelgroep bereiken
  • Online vertrouwen creëren

Onderzoek Online Marketing en Accountancy

Recent heeft Break Out Marketing onderzoek gedaan naar het online marketing gebruik van accountantskantoren in Nederland. Het onderzoek geeft een duidelijk beeld van de status van de accountancy markt op het gebied van online marketing. Bekijk het Online Marketing en Accountancy onderzoek.

Accountancy referenties

Team - Break Out MarketingDoor de kennis en ervaring van
mede-eigenaar Luud Willemsen* als Business-consultant in de
accountancy-markt, weten wij wat er in de markt van accountants speelt. Op het gebied van online marketing is er voor accountants nog veel te winnen. Vanuit onze expertise, in combinatie met de ervaring van Luud, kunnen we de vertaalslag maken om de online presence van uw accountantskantoor te verbeteren en daarmee uw expertise uit te dragen naar de markt.

(* Partner Luud Willemsen is tevens eigenaar van de ICT-coach voor het MKB. Deze organisatie (5 medewerkers) heeft ruim 25 jaar ervaring met projecten in de accountancy).