Accountancy online marketing onderzoek

Onderzoek: Online Marketing en Accountancy

Break Out Marketing heeft in samenwerking met stichting Novak onderzoek naar het online marketinggebruik van Nederlandse MKB-accountantskantoren gedaan. Onder online marketing verstaan wij alle marketingactiviteiten die kantoren inzetten om op internet vindbaar te zijn, (potentiële) klanten te benaderen en te bereiken/informeren.

online-marketing-accountancy

Break Out Marketing is de online marketing specialist voor de accountancy markt, die uw accountantskantoor ondersteund online de juiste stappen te zetten.

Resultaten onderzoek Online Marketing en Accountancy 2016

Het onderzoek geeft een duidelijk beeld van de huidige status van accountantskantoren in Nederland op het gebied van online marketing? Benieuwd hoe uw kantoor presteert ten opzichten van de markt? Bekijk de resultaten van het Online Marketing en Accountancy onderzoek van 2016!


Winnaars accountancy online marketing consult 2016

Onder de deelnemers van het onderzoek heeft Break Out Marketing 10 Online Marketing Consults (van circa 60 minuten) verloot. Tijdens het consult wordt er gekeken naar de social media en online presence van het accountantskantoor en worden concrete tips gegeven en verbeteringen aangeduid.

De volgende accountantskantoren hebben een online marketing consult van Break Out Marketing gewonnen:

  1. Spoelstra & Scherer
  2. Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops
  3. Flantua Accountants en adviseurs
  4. Full Account
  5. Hendriksen Accountants en Adviseurs
  6. Van Lienden & Kooistra Accountants en Adviseurs
  7. BDO Nederland
  8. De Jager Accountancy
  9. Innovista Accountants adviespartners
  10. Mkbtr+